Feb 13, 2011

Black Lace

Eilen päädyin taas puolivahingossa shoppailemaan... En ymmärrä, miten sain kulumaan kaksi tuntia Anttilassa! Kävin pitkästä aikaa vaateostastot ja kaikki läpi. Onneks tein niin, koska tein pari tosi hyvää löytöä!

Mulla on ollu yks ihana kynähame, joka alkaa jo lahoomaan käsiin. Oon ettiny iät ja ajat sille korvaajaa, ja eilen yllättäen löysin sellaisen. Hame oli normihintainen, mutta maksoi silti vaan 29,90€. Luulen kyl, että joudun sitä pitämään enemmänkin kesällä, koska nyt se nousee sukkisten kanssa aika ikävästi.

Sisustuspuolella näin tollasen aivan ihanan kyltin, ja koska oon suunnaton Täydellisten naisten fani, ostin sen samantien. Makso vaivaiset 2,50€. Ripustin sen keititön seinälle :)

Kesken photoshootin ystävä kehtasi soittaa ja kutsua itsensä meille kylään illaksi. :)

Toinen noista vaatelöydöistä on tuo paita, jonka etupuolella pääntiessä on mustia paljetteja ja varsinkin selkäosa on täydellinen!

En oo ikinä ollu varsinaisesti pitsin ystävä, mut toi oli kerrassaan upea! En tiiä saako kuvista selvää, mutta siinä on paljon pieniä kukkia tehty pitsiin. Ja ihanan käytännöllinen paita, tuntuu päällä rennolta trikoopaidalta ja pitsiosuuski jää sen verran ylös, ettei rintsikat näy ollenkaan. :) (Kuvissa olevat kengät on aikoinaan ostettu kavereiden häihin Aleksi13:sta)

Illalla tosiaan kaveri tuli "käymään" ja katteltiin Ylpeyttä ja ennakkoluuloa, jonka olin alottanu aamulla. Mr. Darcyn fanitus on huomattavasti hauskempaa kaverin kanssa. Hachiko, joka oli erittäin liikuttava leffa. Suosittelen, jos haluaa viettää illan nenäliinapaketin kanssa! Nyyhkyttämisen jälkeen oli sitten pakko kattoa hieman Frendejä ja vielä vähän Ylpeyttä ja ennakkoluuloa. Lähettiin heittämään kaveri kotiin joskus 2:30 aikoihin, elikkä tämä päivä on mennyt hieman zombeillessa. (Sen Superbowl-sunnuntain jälkeen on ollu unirytmit aivan totaalisesti sekasin...)

Tänään oon lähinnä keskittyny saamaan valmiiksi ton mun kaulurijutskan (eka neulomistyö sitten seiska luokan). Sainkin sen valmiiks, enää pitäis hommata jotain ihania puunappeja, joilla laitan ton sit kaulan ympärille. Aattelin, et tekisin samasta langasta (tota kun on vielä 3,5 kerää) lapaset ja laittasin siihen samoja nappeja varsiin.

Mutta ennen lapasia teen miehelleni, J:lle, kaulaliinan jonka lupasin. Päädyin tummanvihreään lankaan tummanharmaan sijasta, koska hintaeroa oli niin huimasti. (Eikä nää kutomistaidot oo vielä niin hyvät, et viittis maksaa ab. 12€ ite tekemästä kaulaliinasta... :S) Nii, ja sain tänään kans ton Black Eyed Peasin tokauusimman CD:n. On tullu hieman popitettua sitä!
(niija sit join pitkästä aikaa taas Batteryn, eikä sen vaikutus muhun oo edelleenkään hyvä...)

No comments:

Post a Comment