Feb 23, 2011

Paluu arkeen

Tulipas pitkä postaustauko. Nytkään ei oo kovin aikaa, mutta ilmottelen vain että oon hengissä vielä :D Oltiin koko viimeviikko vähän kuin mökkilomalla. Oltiin J:n siskon pojan seurana Kirkkonummella. Täytyy sanoa, etten oo koskaan aikaisemmin kutonut, tehnyt ristikoita tai kattonu muumeja enemmän kuin nyt. :D (Sain sen kaulaliinankin valmiiksi ja nyt se on kovassa käytössä <3)

Mitäs muuta... No käytiin kattomassa ainakin 127 tuntia, joka on kyllä ehdottomasti vuoden paras elokuva. Mun puolesta voittaa ainaki miespääosasta Oscarin, ja ehkäpä myös ohjauksesta ja käsikirjotuksesta. Harmittavaa, kun on tänä vuonna KAKSI leffaa, jotka on niin hyviä... Menee vähän arpapeliksi, mitä kumpikin saa.. Sunnuntainahan sen saa tietää. Vitsi kun odotan viikonloppua!

Tuli katottua myös Black Swan joka oli ikävä kyllä vähän pettymys. Mutta siitä ei ole epäilystä, etteikö Natalie Portman voittaisi naispääosan Oscaria! Tosi vaikea rooli.

Tänään olis tarkotuksena maalata ne muumihahmot iltapäivällä, hihii! Sitä odotellessa täytyneekin mennä keittämään kahvia. (Paitsi että kahvista taisi olla päiväys jo mennyt... Noh, vahvaa mate-hauduketta sitten :P)

No comments:

Post a Comment