Feb 25, 2011

Leggingsejä ja irtoripsiä

Hjellou! Blogger vähän sekoilee, en näe kuvia, jotka latasin tähän tekstiin.. Toivottavasti sitten ne näkyvät kun julkaisen tämän!

Eilen oli todella kiireinen päivä, mutta ehdin samalla tehdä muutamia hienoja löytöjä. Ensinnäkin löysin Lindexiltä tällaisen ihanan käsikorun hintaan 9,95€. Hiplailin sitä aikani, mutta jätin mielestäni korkean hinnan takia sen hyllyyn. Kassalla huomasin kuitenkin lapun, että jos liittyy postituslistalle saa 5€ alennusta yhdestä tuotteesta. Kävin hakemassa korun takasin ja sain sen siis 4,95€:lla! :)Toinen löydös oli Kampin Suomalaisesta alekorista bongatut "stopperit" (en tiedä mikä niiden virallinen nimi on..). Siitä lähtien kun viimeviikolla tein ekaa kertaa itse helmikoruja, päätin jostain löytää ne hintaan mihin hyvänsä. Pulitin paketista huimat 40 senttiä.Seppälästä ostin kaksi asiaa, joita en ole ikinä omistanut. Ensinnäkin sellaiset, joista olen haaveillut jo pitkään, joita olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa nimittäin tekoripset! Nuo maksoivat 3€, mutta kanta-asiakas alen ja toisen ostoksen kanssa ne tulivat tavallaan kaupan päälle.Toinen asia, jonka ostin oli sellainen, mistä olen vannonut etten ikinä hanki/pidä sellaisia, nimittäin leggingsit. Lupaus rikkoutui kun kuulin kaverilta thermoleggingseistä, jotka käytännössä pelastavat huomisen iltani, kun lähdetään "pikkumustissa" tyttöjen kanssa viettämään iltaa.Leggingsit ovat noissa kuvissa jalassa ja samalla näkyy päivän asuni, kun käväistiin J:n kanssa leffassa ja kahvilla tänään.Päivän asu:
pipo - Indiska
toppi - Gina Tricot
paita - Esprit
villatakki - H&M
leggingsit - Seppälä
kengät - Bianco Footwear

Käytiin kattomassa Coenin veljesten ohjaama lännenelokuva "True Grit" eli suomeksi "Kova kuin kivi". Leffa ylitti kyllä odotukseni, sunnuntaisesta gaalasta tulee kyllä tiukka! Nyt väsäämään Oscar-vihkoa ja siivoilemaan kämppää sunnuntaita varten.

Hyvää viikonloppua!

No comments:

Post a Comment