Mar 2, 2011

Girls Night Out

Lauantaina koitti kauan odotettu tyttöjen ilta! Kolmen aikaan kokoonnuttiin Helsinkiin ystävän luokse alkudrinkeille ja cocktailpalojen ääreen.Sisustus oli tietenkin asianmukainen ;)Pikkusuolasissa oli vuohenjuusto-avocado-leipäsiä sekä sipuli-oliivi-feta-pizzapaloja.Alkujuomana toimi tajuttoman hyvänmakuinen passionsitruskuohuviini. NAM! Fresita is so last season!Onneksi keskuudessamme oli yksi, joka osasi laittaa meidän kaikkien hiukset.Käyttöön pääsi heti uusi rannekoruni :) (Sekä huom! korviksiin sopiva kynsilakka...)Lähempää kuvaa erittäin aidoista ripsistäni.Pidettiin pikaiset photoshootit mahtavan värsitä seinää vasten.


Päivän asuna toimi:

mekko - Vila
leggingsit - seppälä
bolero - H&M
isot korvikset&helmikäsikoru - Englannista
pienet korvikset - H&M
metalli/helmikoru - Lindex
kengät - wanhat, ei hajua mistä..
takki - H&M?
kaulaliinahuppu - Lindex
laukku - ViroMatkattiin syömään Vespaan. Tilattiin nelistään kaksi isoa pizzaa ja pullo valkkaria. Oli hyvää ja kohtuuhintaistakin! :)Käytiin tässä välissä leffassakin, mutta sieltä ei ole kuvia :D Käytiin katsastamassa "Just Go With It". Tykkäsin siitä kovasti ja nähtävästi alan lämpenemään Adam Sandleria kohtaan koko ajan enempi.. :P

Alkuperäisenä tarkotuksena oli leffan jälkeen mennä Torniin drinkeille, mutta kun päästiin vihdoin ylös ties kuinkamonenteen kerrokseen, todettiin pienen pienen baarin olevan aivan täynnä ja suunnattiin takas alas..Enpä oo ennen törmänny noin hienoon hissinkattoon!Päädyttiin sitten tuskaisan pitkän matkan ja useiden baarien kurkkailun jälkeen Loisteeseen, jossa yleensä aina onkin tilaa. Ja ihanan rauhallista.Näytänpä kumman tympääntyneeltä.. Syynä voi olla kyl polttavan särkevät jalat sekä aivan vääränlainen Caipiroska. Viimeks kun J tilasi Loisteesta samaisen drinkin, se oli tosi hyvä, mutta nyt siinä oli SITRUUNAN palanen ja MIXERIÄ!!! Whoot..?Matkattiin bussilla takasin kaverin luo, johka jäätiin yöksi. Ensitöikseni piti purkaa kaikki "feikkius" päältä ja jäädä potemaan jalkoja...Kuten edellisestä kuvasta näkyy, jalat oli HIEMAN turvoksissa. Harmi, kengät oli niin nätit, mutta ei niillä kyllä Helsinki City Marathonia vedetä. No, nytpähän tiedän!Että sellainen päivä oli lauantaina, oli kyllä superkivaa! :)

Jahka jaksan taas muokkailla kuvia teen postauksen sunnuntaisista Oscar-valvojaisista.

No comments:

Post a Comment