Feb 12, 2011

Lapsellinen perjantai

Tänään oli kiva päivä! Aamusella lööbailin kotona ja päivällä äiti tuli käymään ja leivoskeltiin yhdessä. Oon niin koukussa peltileipään, se on niin helppo tehdä ja niin hyvää! :)

Kahen aikoihin kaveri tuli kylään, tai oikeestaan meiän "askartelukerhoon", joka kokoontuu ihanan epäsäännöllisesti. Oltiin ostettu muovailumassaa tätä päivää varten ja alettiin sitten siitä muovailemaan muumihahmoja!

Mä alotin puuhastelun tosta muumimammasta ja sitten totesin, että ois kiva jos sille olis toinen puoliskoki ja tein papan. Huomenna vasta päästäis maalailemaan noita, saa nyt nähä millonka ehitään seuraavan kerran.. :D Ostin Tiimarista noita tekosilmiä ja se oli kyl hauska idea, hahmoista tuli paljon eläväisempiä :)

Kolmantena tein Hemulin, koska haluun käyttää paljon jotain väriä (tässä tapauksessa siis lilaa) ja sit halusin jotain yksityiskohtia ni tein noi kukat. Ja HUOM! suurennuslasi on tehty tölkinavausjutskasta. :D

Kaveri teki Haisulin ja siitä tuli kyllä niin hauskan näkönen! :D Puuhasteltiin myös Niiskuneitiä, Nuuskamuikkusta ja Nipsua (heh, kaikki alkaa N:llä) mutta ne jäi puolitiehen.

Kuuden jälkeen lähdettiin kylään, jossa pääsin heti jatkamaan taiteellista ilmaisua lämppäreiden teossa. Tässä erittäin luovasti levitetyt ketsupit:

Ikävä kyllä jouduin ne myöhemmin levittämään tylsästi... :(

Valmis iltapala koostui tonnikala- ja kalkkunafilelämppäreistä ja sandelsista. Perjantai-illan taattu yhdistelmä :)

Ainiin, perheen isäntä oli tehnyt herkullisen kakun myös! :O

Maha täynnä kun ei jaksanut muuta puuhailla, napsin kuvia päällä olevista koruistani. Nää kaula- ja korvakorut on mun tän hetken ehdottomat lempparit. Ihana tollanen vanhan olonen ulkonäkö ja korviksissa värit ja yksityiskohdat.

Loppuilta hengailtiin, pelailtiin lasten kanssa Graniumia (jonka meidän joukkue hävisi yhdellä pisteellä), mutusteltiin meidän tuomia viinirypäleitä ja pelailtiin aikuisten kesken Civ-korttipeliä (jonka säännöt on hieman monimutkaset, mutta ite peli on mahtava. Peliaika on kyl minimissään 3h... :D).


Yhden aikaan päästiin lähtemään ja nyt tässä koneella on jo lagailtu 1,5 tuntia, jotenka ehkä olis aika lähteä nukkumaan... Anteeksi postauksen sekavuus, syytän täysin väsymystilaani <3

Hyvää viikonloppua kaikille!

3 comments:

  1. Kiitos! Ne onnistu harvinaisen hyvin :) En jaksa odottaa, että pääsee maalaamaan niitä!

    ReplyDelete