Oct 25, 2009

Väsynyttä meininkiä

Viikonloppu on mennyt ihan hujauksessa, mutta kaipa sitä on vähän ehditty rentoutuakin. :)

Eilen kävin palauttamassa avaimen Merituuleen ja pikaisesti ehdin jotain jutellakin työkaverini (vai pitäisikö sanoa entisen) kanssa. Ostin viemisiksi viinipullonkin, mutta viineistä kun en tiedä yhtään mitään, enkä voi sietää varsinkaan punaviiniä, ostin sen ihan pullon ulkonäön perusteella :P

Kodin1:ssä oli vielä yllätyspäivät, joten siellä vierähti hieman aikaa... Mukaan ei kuitenkaan tarttunut kuin söpö reunallinen maalaismainen tarjotin sekä aivan upea vihreä (kuinkas muutenkaan) neliönmuotoinen kynttilä, jonka mukana tuli samanmallinen musta aluslautanen. Yhteensä näihin "herkkuihin" meni ruhtinaalliset 12,50€. (Kuvapostauksia alan tekemään jahka saan laitettua akun kiinni järkkäriin... Siinä voi vierähtää pieni tovi.)

Merituulesta Jussi tuli hakemaan minut ja jatkoimme matkaa Koneboxiin, suunnitelmissa ostaa kahvinkeitin (!!!) sekä toinen remote ja nunchuk Wiille. Kahvinkeittimiä valikoimassa oli tasan kolme, mutta kuinka ollakaan halvin (19€) miellytti eniten silmääkin, joten ostimme sen. Ohjaimet sen sijaan maksoivat sen verran paljon, että päätimme tilata ne netistä. Pikaisesti ajoimme mäkkärin drive-in -luukulle ja söimme ateriat ompun parkkihallissa (kun nälkä yllättää, niin se yllättää) Game storesta ostimme nunchukin (liekö oli jokin "piraatti").

Loppupäivä meni aiiivan liian nopeasti, ehdin vain hieman datailla, juoda kahvia (!!!) ja katsoa muutaman ohjelman Jussin kanssa. Niin, ja tietenkin lukea. Puoli kolmeen... @_ä Olin aamulla varmaan maailman onnellisin ihminen, kun sain herätessäni siirtää kelloa tunnin taaksepäin ja jatkaa unia. :)))

Tämä päivä on mennyt tasaisessa sumussa samaten. Lievää lämpöä ja muutenkin kipeä olo. Onneksi peiton alle on ihanaa käpertyä kullan kainaloon ja lukea. Varsinkin kun Jussilla on myös lukuinto meneillään (lotr). Ja on kai turha edes mainita, että Aamunkoi on lievästi addiktoiva? Varsinkin nyt kolmannessa osassa. Phiuuuuu, taidankin tästä kohta hypätä takaisin peiton alle! :D

No comments:

Post a Comment