Oct 23, 2009

Myöhästelevä lukutoukka

Eilen tuli ehkä hieman myöhään valvottua lukiessa, mutta ei sille mahtanut mitään! :D Aamulla oli vähän taas vaikea saada itseään ylös ja heräsinkin vasta 9:11 (bussi lähtee oven edestä 9:20 ja suihkussakin olisi pitänyt käydä...) Ehdin juuri ja juuri pestä meikit pois ja pukea päälleni ennen kuin ryntäsin kahden kerroksen portaat alas ja syöksyin (kirjaimellisesti oven edessä) olevalle bussipysäkille. Kello oli vasta 9:19, mutta bussia ei kuulunut vaikka odottelin sitä puoleen asti. Todella harvoin käyttämäni bussi on etuajassa, mutta tämä nähtävästi oli yksi niistä ihanista kerroista.

Myöhästyminen ei nyt muuten olisi haitannut niin paljon, mutta tänään minun piti avata liike, koska työkaverini luultavasti olisi kipeänä tänäänkin. Tehtävissä ei kuitenkaan ollut muuta kuin odottaa seuraavaa bussia, jolla myöhästyisin kymmenen minuuttia. Ehdin siis sopivasti meikata ja pakata lisää tavaraa mukaan sekä syöksyä viimetingassa pysäkille ja siitä suoraan bussiin. :P (Niin ja työkaverini ei ollutkaan kipeänä, vaan oli ehtinyt avata liikkeen!)

Päivä meni suhteellisen nopeasti vaikka asiakkaita oli kuolettavan vähän (mikä kyllä sopii minulle) emmekä me hirveästi jutustelleet päivän aikana. Istuksin vain näöntarkastuskopissa pehmeällä tuolilla ja luin Aamunkoita useamman tunnin. Nyt olen sivulla 210 keskellä toista osaa.

Töiden jälkeen kävimme ostamassa kanasalaattitarpeita (ja alennusjugurtteja) ja suuntasimme kohti kavereidemme asuntoa Saunalahdessa. Näin pitkästä aikaa myös Moulin Rougen, joka on kyllä todella weirdo, mutta hyvä elokuva! Varsinkin se musiikki!! <3


Huomenna on taas vapaa lauantai, ajatuskin tuntuu niin ihanalta (varsinkin nyt kun on tehnyt enemmän töitä ja muutenkin ollut hieman stressaavampaa)! Päätimme viettää yhdessä koko päivän (joskin aamupäivästä käyn moikkaamassa Merituulen työkaveriani ja palauttamassa avaimen) ja suunnitelmissa olisi (kuten ah, niin monta kertaa aikaisemminkin) tehdä kiitoskortteja häistä. Joista on siis tosiaan kulunut jo 440 päivää. Se on aika pitkä aika. Mutta jos haluaa puolustella, niin en ole lähettänyt vielä valmistujaiskiitoskorttejakaan, vaikka ne juhlat vietettiin vielä muutama kuukausi ennen häitä. No ehkei tuokaan fakta saa minun toimeliaisuuttani näyttäytymään hyvässä valossa...

Huomista odotellen painun sänkyyn. Lukemaan. Ainakin hetkeksi.

No comments:

Post a Comment