Oct 27, 2009

Puzzle Queen

Uaargh. Silmät kuivuu päähän!!! (Pitäis mennä jo nukkumaan, että saisin ekaa kertaa puoleen vuoteen unirytmin vähän kohdilleen.)
Eilen tapasin äitiä tossa kadun toisella puolella Ompussa, ja päädyin shoppaillessa ostamaan palapelin! Suomalaisesta löyty niin hauskoja puzzleja, että yks piti valita mukaan :) Niissä oli kuvana Renato Casaron maalauksia, tässä muutama...

Tän olisin halunnu, mut just sitä ei ollu Suomalaisessa :(

Olisi ollut ihan hauska, mutta seinien tekeminen ois ollu yhtä tuskaa kyllä :S

Chapliniakaan ei tainnut olla Suomalaisessa.

Tää olis ihan mahtava julisteena, mutta palapelinä turhan harmaa ja liikaa samanlaisia paloja... :( Pitänee metsästää paperiversiota!

Ja viimosena piskuinen kuva siitä, minkä ostin :) Paljon pieniä yksityiskohtia ja kasvoja. Love it! (Paitsi että nyt kun on jonkin verran sen kanssa ahertanut niin värit alkaa ärsyttää :S)

Nää on kyllä mahtavia kuvia, just tollasia hollywood-meiningillä tehtyjä. (Eeeen oo mikään leffafriikki...)

Kotona siis arki luistaa harrastusten parissa, mutta töissä alkaa taas ahdistaa... Ensi viikoksi ja sitä seuraavaksi meen Selloon koko viikoiksi. 10-18 vuorot on joka päivä, mutta onhan se kurja ettei näinä viimisinä viikkoinakaan näe työkavereita yhtään :( Pitää jo asennoitua etten näe heitä tän viikon jälkeen muuta kuin läksiäisissä, ettei tule pettymyksiä. On kyllä niin kurjaa, ettei mikään!

Työkavereista puheen ollen, sain myymälävastaavalta taas "vähän" musaakia. :) Pyysin mm. vähän Red Hot Chili Peppersiä (jota ei jostain kumman syystä ole kertynyt iTunesiin :O) ja sainkin sitä sitten 6 albumia... :S Robbie Williamsiakin tupsahti 5 albumia ja sitten yksittäin mm. Muse <3<3<3, The Calling, Green Day, Garbage, Fergie ja Mew (jota näin testailtavaksi sain heti 3 albumia). Että nyt on 1Gigan iPod hieman tuskissaan... Jouduin jo poistamaan suurimman osan "vakkarilevyistä" sieltä, kuten Coldplayn, James Bluntin, Lady Gagan ja Daughtryn. Pitää testailla uutta musaa ja löytää taas fanituksen kohde. Viimeksi kun sain musiikkia löysin upeita uusia lemppareita, kuten Travis, The Posies ja Muse. Jokaista oon fanittanut pidemmän jakson ajan, nyt on vuorossa Muse. :)

Jahas, siinä tulikin spontaanisti pieni musiikkimakujulistus.

Nyt painun nukkumaan!

No comments:

Post a Comment