Jan 30, 2011

King's Speech

Tadaa! Täällä nyt jo taas. Nautiskelen Subwayn macadamia-whitechocolate keksiä samalla kun naputtelen tätä.

Tänään oli ihana ilma! Aurinko antaa niin paljon energiaa ja mieleen tulee kaikenlaisia projekteja. Vielä kun saisi toteutettua ne. Tänä keväänä aion kyllä vakaasti laittaa partsin unelmakuntoon, hommaan sinne kukkia ja yhden ikkunaseinän peittävän muratin (jotta voi olla naapureiden katseilta suojassa..).

Katsoin aamulla muumeja, mikä on kiistatta täydellinen alku mahtavalle päivälle. Hengailin yksin ja saamattomana kotona neljään asti, jolloinka lähdin Helsinkiin kutakuinkin tämän näköisenä. (Kuvat on tosin otettu toissapäivänä, mutta muuten samat vaatteet oli päällä, paitsi hieman erinäköiset farkut.)


Olin onnesta soikeana perjantaina kun sain tungettua nuo saappaat farkkujen päälle! Ostohetkellä ne oli niin tiukat varsista, että hyvä kun mahtuivat sukkahousujen päälle. (Kyllä, minulla on lihaksikkaat pohkeet.)


Asu:
* Pipo - Indiska
* Kaulaliina - saatu lahjaksi Egyptistä
* Takki - Seppälä
* Paita - H&M
* Farkut - KoneHelsinki
* Kengät - Bianco Footwear
* Laukku (alla) - O.I.S., Aleksi 13


Mukana keikkui myös tämän hetken ehdoton lempparilaukkuni. Siis voiko mahtavampaa olla: sinistä mokkanahkaa, kiiltävää "käärmeennahkaa", solkia, blingblingiä ja kirahvi! Ahh, tän kun näin niin oli ehdottomasti pakko ostaa sen kummempia ajattelematta. Onneksi se sattui olemaan vielä alessakin! :)

Niiiin, takaisin aiheeseen. Olin menossa Helsinkiin kattomaan äidin kanssa King's Speechin. Täytyy kyllä sanoa, että oli todella hyvä elokuva! (Tähän ei vaikuta ainoastaan se fakta, että siinä esiintyi Colin Firth... <3)

Roolisuoritukset oli mahtavat. Leffassa oli paljon suuria nimiä: Colin Firth, Geoffrey Rush, Helena Bonham Carter ja Jennifer Ehle (kaikille meille Ylpeys ja ennakkoluulo -faneille tuttu naikkonen <3).

Ennen elokuvaa käytiin kahvilla ja poikkesin ihailemaan Accessorizen suloisia tavaroita. Matkaan tarttui ylisöpö lompakkopussukka, joka oli -70% alennuksen jälkeen vaivaiset 3,90€.


Sain myös kuvattua vihdoin eilen ostetut kengät, sekä vanhat lempparit, mutta niistä teen postauksen joku toinen päivä.

No comments:

Post a Comment