Jan 29, 2011

How you're doin'?

Uudella ulkoasulla voi jatkaa hyvillä mielin. :) Toivottavasti tänä vuonna päivittelisin hieman useammin kuin viime vuonna...

Viimeaikoina mun askarteluintokin on lähtenyt jälleen käyntiin, ja varsinkin inspiraatio askarteluun. Valitettavan usein kuitenkin käy niin, että istun tähän koneelle ja mietin kauan, mitä haluun tehä ja päädyn pelaamaan Facebook-pelejä koko illan. Säälittävää, tiedän. Kalenteria oon saanu modattua aika hyvin, melkein 2 kuukautta tehtynä! (Se fakta, että tammikuuta on enää pari päivää jäljellä, jätetään kylmästi huomiotta.)

Tänään käytiin ystävän kanssa Entressessä, jossa kävin sattumalta eilenkin. Molempina päivinä tuli ostettua Fafalan teräväkärkiset ballerinat á 7,99€. Eilen ostin harmaat, joissa on pari riviä siroja niittejä ja tänään basicit mustat ilman mitään härvellyksiä. Näin alkuun vaikuttaa ihan hyviltä, mutta käytännössä kesällä pääsee sitten testailemaan kunnolla. :)

Piipahdin pitkästä aikaa myös Sinellissä ja ostin sieltä Docraftsin paperipakkauksen, jossa on 30 erilaista skräppikartonkia. Ihanuus kustansi vaivaiset 4,90€!


Nyt ei muuta kuin suunnittelemaan omaa skräppikirjaa, johon laitan kaikkien ihanien ystävien kuvia! <3

Lopettelen tän postauksen nyt tähän, koska mies odottelee ruuan kanssa ja kohta alkaakin "Pallosalama".

No comments:

Post a Comment