Jan 31, 2011

Domestically disabled

Miksi nää päivät menevät niin nopeasti?! Huhhuh, huomenna on jo helmikuu, eikä siitä ole kauaa enää kesään.

Tänään jostain syystä olin muuten harvinaisen hyvää vaimomateriaalia! Parin tunnin aikana paistoin pellillisen torttuja, tiskasin, laitoin maalaisleivän kohoamaan (ja myös paistoin sen) sekä valmistin täytettyjä paprikoita. Kun mies tuli kotiin, keittiö kiilsi ja ruoka tuoksui! :) Näitä harvinaisia hetkiä kun saa olla itsestään ylpeä.

No, ei mun tarkoitus ollut tulla hehkuttamaan itseäni vaan laittamaan kuvia niistä ballerinoista, kuten lupasin. Kun kuvailin kenkiä teki mieli kuvata kaikki omistamani kengät, mutta eilen ei siihen kyllä ollut aikaa. Niitä kun on kertynyt muutama pari... Mutta jonain päivänä!

Tuossa nyt ovat uudet ihanaiset ballerinani, molemmissa on täysin sama lesti. Mustia ballerinoja en ole ikinä omistanut, joten ne tulivat ihan tarpeeseen.


Edit: Huomasin nyt vasta järkyttävän virheen. Kenkien hintahan oli 7,99€/kpl, eikä 8,99€! :D

Harmaiden ostoon syynä oli värin lisäksi ihanat koristukset, jotka muistuttavat minua vanhoista kenkävainaistani... :'( Kuvasin nekin eilen ja jälleen kun tutkailin niiden kuntoa, päätin että annan niiden kyllä nyt levätä lopun elämäänsä. Niin kovia ovat käyneet läpi, raukat.Siinäpä ne. Nyt vielä toivoisin kunnollista kuvankäsittelyohjelmaa, en kehtaa edes myöntää, että käytän Paintia...

Nyt nauttimaan kokkailupäivän tuloksista Housen 5 tuottiksen viimeisen jakson parissa. Mitä me sitten katotaan?! (Välttelen ajatusta, että meillä on lainassa Battlestar Galactican 1 tuottis...)

2 comments:

  1. kiitos ihanasta kommentistasi! :) sullakin on tsoi kivalta vaikuttava blogi! House on muuten niin paras! :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Joo House on paras! Oon jääny totaalisen koukkuun siihen :D

    ReplyDelete