Feb 7, 2011

Kavereita ja Quesadilloja.

Uujeaa. Nyt on ollut erittäin kiireistä! Mennäämpä päivä kerrallaan (valitettavasti kuvia ei ole hirveemmin...)

Perjantaina mentiin Helsinkiin syömään (oikein hienosti Chico'siin kuponkitarjouksia hyödyntämään) ja leffaan. Käytiin kattomassa The Town. (Tää on tää mun pakkomielle nähä mahollisimman monta leffaa, jotka on ehdolla Oscareissa. Tuosta leffasta on esim. ehdolla Jeremy Ranner miessivuosasta.) Oli ihan odotettua parempi leffa, sellanen suht realistinen kuvaus pankkiryöstäjistä. Ben Affleckin leuka vaan häiritsi useampaan otteeseen. Tai sen silmät. En tiiä, jotain tosi hämärää siinä on.. No jaa. :D

Voisin käydä vaikka joka päivä leffassa. Se on niin kivaa! Harmi, että lippujen hinnat on noussu ihan järjettömiksi, 10 lipun sarjalipuistakin saa pulittaa 8,5€/kpl ja se on halvin vaihtoehto... (Jos ei lasketa superpäiviä tai keskiviikkoja, kun pääsee plussasetelillä leffaan.)

Leffan jälkeen poikettiin vielä Loisteeseen yksille ja ihailtiin maisemista. :) Se on kyllä tosi kiva paikka ja yllättävän rauhallinen perjantai-iltanakin.

Lauantai oli pitkästä aikaa kunnon lagauspäivä. Katottiin suurin osa päivästä telkkaria, lähinnä Serranon perhettä.

Sunnuntaina mentiin iltapäivästä ystävän läksäreihin, jossa oli tarjolla niin paljon erilaisia herkkuja, että huhhuh. Neljästä erilaisesta suklaakakusta paras oli ehdottomasti valkosuklaajuustokakku. Ei sillä, että olisin maistanut kaikkia...... :S

Kotiin päästyä aloin hieman siivoilemaan illalla tulevia kavereita varten. Viritin olohuoneen poikia varten Super Bowl -modeen. Siihen kuului mm. minijääkaappi sohvan viereen. Ennen pelejä miehet kuitenkin karkasivat itse pelailemaan sählyä ja me tyttöjen kesken kateltiin Up -Kohti korkeuksia. Niin ihana leffa!

Kuva on FilmoFilian sivuilta.

Syötiin jauhelihatortilloja ja jälkkäriksi B&J Half Baked -jätskiä. Nam!

Pojat viihtyivätkin loppuyön (alkaen klo 01:00) seuraavan parissa:Itse valvoskelin lähinnä, jotta näkisin väliaikashown, jossa esiintyi Black Eyed Peas. Se kyllä kannatti, vaikkakin show jäi valitettavan lyhkäseksi. Kaikki biisit oli pilkottu vähintään puoleen, mutta hyvin ne kyllä taas veti. :) Ja kaikki "lavasteet" - väriä vaihtaviin ledipukuihin pukeutuneet ihmiset, jotka tei erilaisia muodostelmia - oli huikeat!

Hieman ennen pelin päättymistä luovutin ja painuin nukkumaan 04:30. Onneksi tämä päivä oli vapaa... Mies joutui lähtemään töihin 12 pintaan, mutta ystäväaviopari jäi myös yöksi ja aamulla ensitöikseni herättyäni leivoin heille leivän aamupalaksi. Tässäkin vois kysellä hieman mun mielenterveyden perään. Viimeyönä samaten tiskasin aamuyhdeltä. What?!

Koko tämä päivä on menny niin adrenaliinilla, vasta kun hetkeksi istahti nyt vähän aikaa sitten, iski väsymys. (Pahoittelen tässä vaiheessa tekstin epäjohdonmukaisuutta ja mahdollisia kirjoitusvirheitä.) Kuiteskin. Kaverini jäi hengailemaan mun seuraksi koko päiväksi, kun hänen miehensä lähti töihin kahden aikoihin. Siivoiltiin vähän eilisen jäljiltä ja päätettiin lähteä Ikeaan. Se oli erittäin hyvä reissu mulle: sain vihdoin ostettua juomalasit. Tai kahdet, oikeastaan. Arkikäyttöön ja pirtelö/drinkkilasit. Lisäksi ostin housu- ja hamehenkareita sekä leipävuuan. Kokonaisuus kustansi huimat 24, 90€. (Oon niin ylpee ittestäni, että selvisin (toistamiseen) Ikeasta alle 100 €:n!!!)

Ikeasta ajeltiin ruokakauppaan ja ostettiin quesadillatarpeita. Tehtiin jauhelihatäytteisiä quesadilloja ja burritoja. Oli älyhyviä kyllä. :P Jälkkäriksi väsättiin semmonen banaanisuklaataikina -tsydeemi, joka oli puolisen tuntia uunissa. Ihana äkkimakea herkku :)

Ihanan päivän päätteeksi köllähdettiin sängylle ja katottiin porukalla Pasilan neljäs jakso. Jakso oli erittäinkin omistettu Repomiehelle. Repomies siellä hienosti oli esillä. Oli oikein oma jakso Repomiehellä. Hienosti hauskuutti ihmisiä Repomies siellä.


LÄÄKKEET!

No comments:

Post a Comment